Vidse

Woongelegenheden Slaapkamers Timing
20 Fase 1 Najaar van 2021
20 Fase 2 aansluitend daarop
9 (koopwoningen) Fase 3 aansluitend daarop

Technische kenmerken

Ligging Vidse, Geel

Onze toekomstplannen

In Geel, wijk Vidse, een wijk uit de jaren 1960, gaat Geelse Huisvesting 32 woningen slopen om ze te vervangen door 49 nieuwe woongelegenheden.

Het project is opgedeeld in 3 delen die gefaseerd zullen gebouwd worden. Tegelijkertijd wordt ook de omgeving volledig heraangelegd.

In een eerste fase zullen 8 woningen afgebroken worden en worden er 20 nieuwe appartementen gebouwd. Als deze in gebruik genomen zijn door nieuwe bewoners, starten we met de afbraak van de andere woningen en de bouw van opnieuw 20 appartementen en 9 koopwoningen.

De koopwoningen  beschikken over een stadstuintje. Alle woningen en appartementen komen in een mooie gemeenschappelijke ruimte te liggen met aandacht voor ontmoeten en groen.

De parkeervoorzieningen zijn zoveel mogelijk geclusterd en naar de rand gebracht.

Voor het verzamelen en verwijderen van afval zullen er ondergrondse afvalsystemen geplaatst worden waarin onze huurders hun afval kunnen deponeren.

Voor het ganse project werden drie ontwerpteams aangetrokken, nl. Broos tuinarchitectuur uit Westerlo voor de omgevingsaanleg, AR.2 architecten uit Lier voor de bouw van de appartementen, Archiles architecten uit Geel voor de bouw van de koopwoningen.

Planning

In de kader hierboven vind je het aantal woongelegenheden die per fase zullen gebouwd worden.

Investering

Dit project betekent een totale investering geraamd op:

 

Euro exclusief BTW

Fase 1 en 2 appartementen

4 460 659

Enkele beelden